S-a dat de gol! Cine este posibila câștigătoare de la Burlacul. A fost printre preferatele lui Andi Constantin de la începutul concursului

Publicat: 23/04/2021 | 12:13

S-a dat de gol pe contul de socializare! Ce au observat fanii emisiunii Burlacul 2021 la una dintre concurentele show-ului? Ea ar putea fi marea câștigătoare a inimii lui Andi Cosntantin.

Fanii emisiunii au observat pe contul de Instagram al Simonei Bălăceanu mai multe fotografii în care ea apare tatuată pe bras cu un trandafir. Trandafirul este și simbolul emisiunii Burlacul, iar majoritatea care au văzut că ea a decis să-și facă un tatuaj după finalul competiției au concluzionat că este și potențiala câștigătoare a trandafirului final.

Simona Bălăceanu are 25 de ani, este născută pe 23 martie şi este zodia Berbec. Concurenta de la Burlacul lucrează ca kinetoterapeut, dar este pasionată de pictură, tablourile ei fiind adevărate opere de artă. Bruneta a avut norocul de a fi prima femeie care s-a prezentat în faţa lui Andi Constantin în prima ediţie a emisiunii.

Focoasa brunetă  i-a oferit lui Andi Constantin la prima întâlnire, un tablou, ​în care apar amândoi, sub cerul înstelat, sub clar de lună. De menţionat că bruneta a fost prima concurentă pe care Burlacul a simţit să o sărute.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, a scris Simona pe reţelele de socializare.

NU RATA: Reacția dură a lui Andi Constantin, după ce a aflat că Bianca Bonef, una dintre pretendentele sale are o meserie rușinoasă: „Îți vinzi corpul”