S-a dat alarma în București! Simona Halep și-a uitat la restaurant ceasul personalizat de 80.000 €! Un ospătar l-a găsit și…

Publicat: 01/07/2020 | 23:48

Simona Halep are o pasiune pentru ceasurile de firmă, iar producătorul Hublot, care este unul dintre sponsorii ei, i-a făcut, de-a lungul ultimelor luni, mai multe cadouri. Recent, ex-liderul WTA și-a uitat un exemplar într-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. Ce a urmat este fabulos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

(VEZI AICI: SIMONA HALEP ȘI VIITORUL EI SOȚ ÎȘI CAUTĂ O CASĂ NOUĂ. I-AM FILMAT LA VIZIONĂRI CU FAMILIA EXTINSĂ ȘI…)

Simona Halep este o sportivă în vogă, apreciată în toată lumea. Este asaltată de sponsori, iar asta nu poate fi decât o altă victorie în plan financiar, fără să ținem cont de câștigurile pe care le obține de pe urma turneelor la care participă. În urmă cu ceva timp, sportiva noastră a semnat un generos contract cu o renumită firmă, arhicunoscută în lume datorită ceasurilor pe care le produce.

Emoții după ce a luat masa la restaurant

Aici vorbim de Hublot, producător cu care Simona Halep a devenit partener încă din februarie 2016. În ultimele luni, fostul lider mondial a primit mai multe modele, cu care se mândrește cu fiecare ocazie. CANCAN.RO a aflat că unul dintre ceasuri a fost la un pas să ajungă de domeniul trecutului. Întâmplarea a avut loc în cel mai select restaurant din București, aflat în cartierul milionarilor din Capitală.

(NU RATA: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST! CUM A „TRECUT” TOTUL PE NUMELE MAMEI)

Zilele trecute, Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au luat masa în respectivul local. Mâncare de nota 10, servire pe măsură. Pentru a se bucura de preparate fără nicio opreliște, sportiva noastră și-a dat jos ceasul de la mână, unul personalizat, care valorează aproximativ 80.000 de euro. L-a lăsat pe masă, lângă farfurie. Într-un final, ex-liderul WTA și partenerul ei de viață au achitat și nota.

Simona Halep este și o colecționară de ceasuri, nu doar de trofee

A fost alertă în local după ce ex-liderul WTA a dat telefon

Doar că Simona Halep a plecat în grabă și a uitat de averea pe care a lăsat-o la masă. S-a urcat în mașină și a dispărut. La un moment dat, sportiva a realizat că nu mai are ceasul. A analizat fiecare pas pe care l-a făcut și a ajuns, în cele din urmă, la concluzia că modelul Hublot care valorează o avere a rămas la restaurantul de lux unde a mâncat.

Imediat, Simona Halep a pus mâna pe telefon. A sunat la respectivul local, moment în care a început alerta, potrivit informațiilor CANCAN.RO. Toți angajații localului s-au pus pe treabă și au recuperat rapid bijuteria în valoare de 80.000 de euro pe care sportiva noastră a uitat-o la restaurant. Ulterior, după ce situația s-a calmat, Simona Halep a revenit la locul cu pricina, de unde a reintrat în posesia ceasului, pe care îl găsise un ospătar.

(CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL SIMONEI HALEP N-ARE ODIHNĂ NICI ÎN PANDEMIE. LA VOLANUL BENTLEY-ULUI BENTAYGA DE UN SFERT DE MILION €, ÎȘI “INSPECTEAZĂ” ZILNIC AFACEREA CU…)

Ocazie cu care Simona Halep le-a mulțumit angajaților de la restaurant. “Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, le-ar fi spus ex-liderul WTA oamenilor de la local.

Colecție impresionantă de ceasuri

De precizat că Simona Halep este pasionată de ceasuri, iar anul trecut a mărturisit că deține o colecție. “Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva.

Top 5 ceasuri din colectia Simonei Halep:

  1. Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – prețul ceasului ajunge până la 50.000 de euro
  2. Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  3. Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  4. Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  5. Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

(VEZI AICI: SE NAȘTE PRIMUL MOȘTENITOR BĂIAT DIN FAMILIA SIMONEI HALEP!)

Ce avere are Simona Halep

Simona Halep a reușit să își treacă în palmares în 2019 trofeul de la Wimbledon, pentru care a primit o sumă impresionantă: aproape 3 milioane de dolari. În total, sportiva noastră a câștigat în 2019 peste 5 milioane de dolari, iar suma pe care a strâns-o din tenis în întreaga carieră se ridică la peste 33 de milioane de dolari.

Prima afacere importantă în care Simona Halep a investit din banii câştigaţi din tenis a fost o cafenea în Constanţa, pe care a denumit-o “SH cafe”. Investiţia s-a ridicat la 500.000 de euro, dar după un an s-a luat decizia să se renunţe la ea, să fie demolată şi să demareze un proiect imobiliar, unde să fie ridicat un hotel.

Una dintre cele mai mari investiţii pe care Simona le-a făcut a fost să achiziţioneze, în 2017, două hoteluri din Braşov. Valoarea investiţiei a fost de 2.000.000 de euro. Simona Halep are şi o locuinţă în apropierea Capitalei, într-un bloc cochet din Dobroeşti. Locuinţa nu a fost aleasă întâmplător, pentru că zona este apropiată de Centrul Naţional de Tenis, acolo unde, de regulă, se pregăteşte jucătoarea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...