S-a costumat în “tufiș”, i-a tușit unei persoane în față și s-a ales cu dosar penal! Situație incredibilă în Capitală

Publicat: 27/03/2020 | 11:06

Un bărbat s-a îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiș și s-a dus în Centrul Vechi al Capitalei, pentru a-i speria pe trecători. Faptul că i-ar fi tușit în față, de la câțiva centimetri, unui bucureștean avea să-l coste scump. Acesta din urmă a depus plângere penală, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au deschis un dosar penal pentru cel cu chef de glume idioate.  

VEZI AICI: LA CE DISTANȚĂ DE CASĂ TE POȚI DEPLASA ÎN TIMPUL CRIZEI CORONAVIRUSULUI. CE ÎNSEAMNĂ ”ÎN APROPIEREA LOCUINȚEI”

În data de 18.03.2020, în jurul orei 17,00, agenţi de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Centrul Vechi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Halelor din Bucureşti, Sector 3, în timp ce un bărbat filma cu o cameră video, pentru a publica farsa pe internet, un alt bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiş, ar fi speriat trecătorii ieşindu-le brusc în faţă, s-ar fi apropiat de persoana vătămată prin surprindere şi i-ar fi tuşit în faţă de la o distanţă de câţiva centimetri, provocându-i o stare de temere, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19„, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3.

MESAJUL SFÂȘIETOR al unei asistente medicale din prima linie: „RUȘINE SĂ VĂ FIE!!! Păi noi ne-am dat demisia, domnule Costache? Avem echipamente spre zero!”

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Centrul Vechi au început urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.