S-a confirmat! Două vedete de la Hollywood au fost infectate cu noul coronavirus

Publicat: 12/03/2020 | 15:54

Coronavirus s-a extins la nivel global. Virusul a provocat panică în mai toate țările, iar numărul cazurilor celor contaminați crește de la o zi la alta cu o viteză alarmantă. În prezent există, la nivel global, 127,863 de oameni infectați, dintre care au fost înregistrate 4,781 de decese.

Toată lumea trebuie să se protejeze și să limiteze contactul cu zonele aglomerate. Amenințare virusului COVID-19, nu a ocolit nici vedetele de la Hollywood. Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, în timpul şederii în Australia. (CITEȘTE ȘI:  CORONAVIRUS A SPERIAT VEDETELE DE LA HOLLYWOOD! KATY PERRY ȘI ORLANDO BLOOM ÎȘI AMÂNĂ NUNTA)

Până în acest moment în Australia au fost confirmate 128 de cazuri. Tom Hanks  și soția sa se aflau în Australia pentru că starul din „Forrest Gump” filma un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.

Cele două vedete în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală și au fost depistați pozitiv, iar acum se află în izolare.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”, a scris actorul, pe contul personal de Instagram.

Filmările s-au suspendat

De asemenea, Tom Hanks a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate. „Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”.

În urma depistării acestor două cazuri producția filmului a fost suspendată și toată echipa a fost testată. „Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume”, a transmis Warner Bros.