S-a angajat să-și ajute familia, dar acum se zbate între viață și moarte! Adolescent de 17 ani, victima unei explozii violente, în Vaslui

Publicat: 24/01/2020 | 12:32

O familie din Vaslui este distrusă de durere! Robert Răzmeriță, un adolescent de numai 17 ani a fost victima unei explozii puternice, care a avut loc la atelierul auto la care se angajase copilul. Robert a decis singur că vrea să muncească, pentru a-și ajuta familia cu posibilități reduse. Acum, părinții băiatului sunt devastați de durere. 

Robert Răzmeriță, un adolescent din Vaslui, elev în clasa a 11-a a luat viața în piept și a decis că trebuie să facă ceva, pentru a-și ajuta familia. Pentru că părinții lui au posibilități financiare reduse, băiatul s-a angajat la un atelier auto, acolo unde lucra cât era ziua de lungă. Din păcate, luni, la atelierul la care era angajat copilul a avut loc o explozie violentă, iar în urma incidentului, Robert s-a ales cu răni serioase la cap și pe mâini.

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, Robert Răzmeriță a fost transportat de urgență la Spitalul de Copiii “Sfânta Maria” din Iași, acolo unde medicii au decis să-l bage în comă indusă, din cauza durerilor foarte mari pe care le avea. Pentru că familia din care provine adolescentul are posibilități financiare limitate, prietenii lui Robert au cerut disperați ajutorul pe internet.

„El este Robert un adolescent de 17 ani și un copil cuminte din nefericire în data de 20-01-2020 a fost implicat într-un incendiu în urma căruia a suferit arsuri grave la nivelul capului și mâinilor. Are nevoie de intervenții și de ajutorul nostru. Cine poate sa dea o mâna de ajutor o pot face. Puțin câte puțin înseamnă mult pentru Robert si familia lui în alte circumstanțe puteți lua legătura cu mama lui Lenuța Rezmeriță”, au transmis prietenii tânărului pe Facebook, imediat după tragicul eveniment.