S-a ales cu dosar penal după ce a lovit 12 mașini! Bărbatul s-a urcat beat și fără permis la volan

Publicat: 15/04/2021 | 10:48

Un bărbat din București s-a ales cu dosar penal după ce a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Se pare că bărbatul nici nu avea permis de conducere, așa că a fost sancționat corespunzător de către autorități.

Bărbatul, în vârstă de 31 ani, conducea pe strada Nucului din Brașov și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, lovind 12 autoturisme parcate. (CITEȘTE ȘI: INCONȘTIENȚĂ DUSĂ LA EXTREM! ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS. ȘAPTE PERSOANE SE AFLAU ÎN MAȘINA CONDUSĂ DE ACESTA)

După ce a fost verificat în baza de date, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, scrie Mediafax. La fața locului, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism.

În acest caz polițiști au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(VEZI ȘI: ACCIDENT ÎN TELEORMAN! UN TÂNĂR A PLONJAT CU MAȘINA ÎN RÂU ȘI A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL)

 

Sursa foto: Poliția Română