S-a aflat unde este de fapt Mario Iorgulescu! Beneficiază de asistentă personală, chiar dacă și-a revenit complet

Publicat: 13/02/2020 | 08:34

Mario Ioprgulescu a alarmat o țară întreagă după ce în toamna anului trecut a provocat un accident grav în Capitală, de pe urma căruia tatăl a două fetițe a murit pe loc. La aproape șase luni de la tragedie, fiul lui Gino Iorgulescu și-a revenit complet și… cu toate acestea, continua să fie răsfățat de apropiați săi. Tânărul benefiază chiar de o asistentă personală.

În urma accidentului care a avut loc pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a fost transportat în comă la la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD. La o săptămână, medicii de la spăitalușl bucureștean anunțau că, la cererea familiei, contrar recomandărilor cadrelor medicale, tânărul a fost transferat pentru tratament la un spital din străinătate.

În acea zi, un avion-ambulanță a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, de pe Aeroportul Băneasa, cu destinația Milano. După 3 ore de zbor, Mario a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, lider în multe domenii de cercetare. La șase luni de la nenocorirea pe care tânărul a provocat-o din cauza vitezei, a alcoolului, dar și a drogurilor, acesta a reușit să se pună complet pe picioare, potrivit playtech.ro

La începutul lunii trecute, jurnaliștii de la wowbiz.ro au contactat reprezentanții spitalului din Italia, acolo unde se presupune că ar fi fiul lui Gino Iorgulescu.

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”

Misterul a fost elucidat, Mario s-a întors în paradisul studenției

Potrivit Impact.ro, tânărul locuiește acum într-o vilă, în Geneva, unde o asistentă îi este ”paznic” 24 de ore din 24. De altfel, potrivit surselor noastre, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, ținându-l astfel departe de revenirea în țară.

Cât despre vila în care se odihnește, este vorba despre casa în care a stat în perioada studiilor, Mario făcând ultimii doi ani din liceu, dar și toată facultatea în Elveția. Mai mult, deși a provocat o tragedie, în acest moment, nu este căutat prin Interpol.