S-a aflat secretul sarafanului de piele de culoare roșie, purtat de Andra Măruță la preselecțiile Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 27/04/2020 | 16:36

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai sexy, care știe mereu să-și pună formele în evidență. La Românii au talent, soția lui Cătălin Măruță se întrece în outfit-uri care mai de care mai îndrăznețe și mai moderne, dar unul dintre ele a atras atenția fanilor săi. 

Andra și-a surprins fanii cu un outfit super sexy, la Românii au talent! Artista a îmbrăcat un sarafan roșu, din piele, care a atras atenția tuturor.

CITEȘTE ȘI – CE LEGĂTURĂ EXISTĂ ÎNTRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI ANDRA! NIMENI NU A REMARCAT PÂNĂ ACUM

Pe contul său de Facebook, Andra a postat un colaj cu 3 fotografii în care poartă ținute diferite, iar printre acestea se numără și sarafanul roșu din piele. Artista și-a întrebat fanii ce ținută preferă mai mult și a dezvăluit și care este preferata ei.

„Liceană, pasională sau cat-woman ???? – vouă ce stil vă place cel mai mult? Mie îmi plac toate, depinde de moment!” a scris Andra, în dreptul postării.

NU RATA – ANDRA MĂRUȚĂ ERA „FATĂ MARE” CÂND L-A CUNOSCUT PE CĂTĂLIN! DE CE A REFUZAT SĂ FACĂ AMOR CU IUBIȚII EI: „NU SUPORTAM..”

„Categoric pasională. Mare noroc pe olteanul tău, vorba maestrului Călinescu!” a fost comentariul savuros al unui internaut, iar Andra a venit imediat cu replica.

„Amândoi suntem norocoși că ne-am găsit. ❤” a spus și Andra.