S-a aflat motivul real al divorțului! „George Burcea a devenit violent cu Andreea Bălan”. Ce i-a făcut de față cu fetele

Publicat: 26/03/2020 | 08:34

Ies la iveală detalii dureroase legate de despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea. Deși a încercat cât de mult a putut să-l protejeze pe tatăl fetițelor sale și să nu-l pună într-o lumină proastă, în spațiul public apar informații de-a dreptul șocante despre soțul vedetei. 

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, cei doi au lăsat mereu impresia că se înțeleg foarte bine și că în căsnicia lor nu există niciun fel de problemă. De la o vreme, apar tot mai multe informații dureroase în spațiul public, informații ce nu-i fac deloc cinste lui George Burcea.

Pe lângă faptul că începuse să aibă un comportament de-a dreptul ciudat, se pare că surse din anturajul celor doi au declarat pentru wowbiz.roGeorge Burcea a devenit agresiv verbal cu Andreea Bălan, iar aceste lucruri s-au întâmplat chiar sub ochii fetițelor lor, Clara și Ella, dar și sub ochii membrilor staff-ului Andreei Bălan.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”au declarat surse din anturajul celor doi, pentru sursa citată.

Mai mult, se pare că George Burcea își schimbase radical comportamentul față de vedetă și o trata din ce în e mai rău. Într-o zi când Andreea a fost nevoită să susțină un concert, Burcea i-ar fi spus acesteia că nu o mai iubește și i-ar fi răspuns extrem de urât.

„Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…” au mai declarat surse din anturajul lor, pentru wowbiz.ro.