S-a aflat! Motivul pentru care Florin Salam nu i-a fost alături nepotului său, Adrian Petrache, în Finala X Factor

Publicat: 19/12/2020 | 10:12

Adrian Petrache a fost la un pas să fie descalificat, după ce unchiul său nu a mai venit să cânte împreună cu el. Acum, însă, s-a aflat motivul pentru care Florin Salam nu i-a putut fi alături nepotului său.

Adrian Petrache a fost unul dintre finaliștii X Factor. Acesta s-a luptat pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, cu Andrada Precup (din categoria lui Ștefan Bănică), Super 4 (din categoria lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din categoria Deliei). Fiecare dintre aceștia a cântat la un moment dat cu un invitat special.

Adrian Petrache urma să urce pe scenă alături de Florin Salam, cu care de altfel făcuse repetiții cu o seară înainte. Însă… manelistul nu și-a mai făcut apariția și l-a lăsat pe nepotul său cu ochii în soare.

“Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza.

Ulterior, Florin Ristei a sărit în ajutorul lui Adrian Petrache și a acceptat să cânte alături de el pe scenă. Acum s-a aflat și motivul absenței lui Florin Salam. După ce a fost criticat dur de internauți pentru gestul său, un apropiat de-al artistului a rupt tăcerea. (CITEȘTE ȘI: BETTY BLUE, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU ADRIAN PETRACHE, DUPĂ CE FLORIN SALAM NU L-A SUSȚINUT ÎN FINALA “X FACTOR”, UNDE AR FI TREBUIT SĂ CÂNTE ÎMPREUNĂ | VIDEO)

”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat.

Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a declarat un apropiat de-ai lui Salam pentru Wowbiz.ro.