S-a aflat motivul! De ce a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Alexandra

Publicat: 18/01/2020 | 10:26

Alexandra Măceșanu a fost răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă, însă adolescenta a reușit – la un moment dat – să sune la numărul de urgență 112, încercând să ofere cât mai multe informații referitoare la locul unde se afla. Din nefericire, intervenția polițiștilor a fost tardivă, iar ”Monstrul din Caracal” a ucis-o pe Alexandra, incinerându-i, apoi, trupul într-un cuptor improvizat.

S-a spus de foarte multe ori că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu tocmai pentru că acesta reușise să sune la 112. Iar criminalul a intrat în panică și a decis să o omoare pe adolescentă.  În rechizitoriul întocmai de anchetatori se menționează că nu apelul la 112 i-a fost fatal Alexandrei Măceșanu, ci faptul că a demonstrat – reușind să sune – nu numai curaj, dar și încredere în salvatorii ei.

”Alexandra, în schimb, nu este ucisă din cauza apelului telefonic. Ea este ucisă pentru că, dintr-o dată, devine „tupeistă”, aspect care îl uimește pe inculpat. Dintr-o dată, Gheorghe Dincă constată că Alexandra devenise „total schimbată” (n.red. – Alexandra era încrezătoare că cineva o va salva; schimbarea de comportament l-a înfuriat pe Gheorghe Dincă)”, se precizează în recizitoriu.

Victimele, ”neascultătoare” și ”tupeiste”

Mai mult, anchetatorii au ajuns și la concluzia că Gheorghe Dincă devenea furios atunci când victimele sale erau… neascultătoare.

”Victimele i-au stimulat omnipotența, inculpatul celebrând aptitudinile de control omnipotent asupra victimelor. Drept urmare, este lesne de imaginat și explicat furia devastatoare care l-a cuprins când a constatat că victimele devin „neascultătoare” și „tupeiste”, provocându-i răni narcisice. Luiza îi va jigni grav masculinitatea”, se menționează în același rechizitoriu.