S-a aflat! Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și noua iubită a lui Pepe

Publicat: 15/06/2021 | 13:14

Pepe și-a asumat noua relație cu Yasmine Ody și cei doi sunt în culmea fericirii. Puțini, însă, sunt cei care știu cu ce se ocupa tânăra înainte să devină make-up artist.

La patru luni după separarea oficială de Raluca Pascu, Pepe simte din nou fiorul dragostei. Yasmine este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din showbiz-ul românesc, ea fiind specializată mai în machiajul de scenă.

În primăvara lui 2017, când a filmat clipul melodiei “Sentimente Intense”, Pepe a fost machiat de Yasmine Ody… care acum are statutul de iubită. Puțini, însă, sunt cei care știu că tânăra, în vârstă de 26 de ani, a cochetat cu modelling-ul. (CITEȘTE ȘI: PEPE ȘI-A ASUMAT NOUA RELAȚIE, IAR RALUCA A IEȘIT ȘI EA ”LA JOC”! CUM AM FILMAT-O PE FOSTA SOȚIE A CÂNTĂREȚULUI?!)

În 2015, iubita lui Pepe a apărut în prezentările de modă ale designerului Cătălin Botezatu și a defilat pe podium cu ținutele acestuia. Tot în 2015, Yasmine a prezentat lenjerie intimă pentru Victoria’s Secret în cadrul unui show organizat de celebrul brand în România.

Yasmine a fost fotomodel (sursa FOTO: Facebook)

Pepe își mai dorește copii

Într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că s-ar însura pentru a treia oară dacă va găsi femeia potrivită și, desigur, ar mai experimenta rolul de tătic. (VEZI ȘI: PEPE ȘI-A ASUMAT PRIMA RELAȚIE DUPĂ DIVORȚ. AVEM DOVADA: SĂRUT ȘI…)

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.