S-a aflat, în sfârșit, cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se căsătorește cu Edward Sanda! Cleopatra Stratan: “Marele pas, în această vară”

Publicat: 15/04/2021 | 17:43

La mai bine de șapte luni de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, frumoasa artistă a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu alesul inimii sale. Mai mult, viitoarea mireasă a oferit noi informații despre cununia civilă care va fi una destul de restrânsă, având în vedere că nu a trecut criza epidemiologică.

Cleopatra Stratan, despre cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se mărită cu Edward Sanda

Talentata cântăreață a primit inelul de logodnă de la Edward Sanda chiar de ziua ei de naștere, pe 6 octombrie 2020, când și-a sărbătorit majoratul. Cleopatra Stratan și partenerul său de viață își doresc să ducă mai repede relația la următorul nivel, astfel că au făcut pregătiri intense pentru cununia civilă care ar urma să fie vara aceasta… Desigur, din motive obiective, ea nu și-a dorit să spună data exactă în care va deveni soția ui Edward Sanda.

În cadrul interviului oferit recent, viitoarea mireasă a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu Edward Sanda.

“Tata a dat ok-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». (…).

Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r.: cununia), în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r.: despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Nu rata: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales locul unde se vor căsători! Detalii despre ceremonie și luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face Paștele în Chișinău

“Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo.

Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a mai mărturisit vedeta.

În finalul declarațiilor, Cleopatra Stratan a vorbit despre relația pe care o are cu viitorii socri: Părinții lui (n.r.: Edward Sanda) au devenit și ai mei și sunt niște oameni superbi pe care îi respect, îi iubesc și îi ador din toată inima”.

Vezi și: Cleopatra Stratan a publicat prima fotografie cu mama ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan

Sursa foto: Facebook / Edward Sanda, Cleopatra și Pavel Stratan