S-a aflat cum au început bancurile și jocurile lui Florin Busuioc, spuse la Pro TV: “Totul a pornit de la…”

Publicat: 19/04/2020 | 22:44

Sunt telespectatori ai Pro TV-ului care, în fiecare dimineață, așteaptă cu multă nerăbdare rubrica meteo… însă, nu sunt foarte interesați de informațiile despre vreme, ci de jocurile și bancurile carismaticului actor Florin Busuioc! Recent, prezentatorul a dezvăluit secretul a ceea ce a devenit o “mini-rubrică” în cadrul știrilor despre meteo.

Citește și: Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo, de la PRO TV, i-a fost studentă: ”N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început!”

Cum au început bancurile și jocurile lui Florin Busuioc, spuse la Pro TV

Potrivit declarațiilor făcute recent de Florin Busuioc, bancurile și jocurile pe care le expune la primele ore ale zilei la Pro TV au apărut datorită unuia dintre colegii săi. Este vorba despre prezentatorul “Știrilor Dimineții”, Mihai Dedu.

Nu rata: Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, dezvăluire despre fiul pe care l-a părăsit la o lună de la naștere: „Mi-am lăsat familia și nu regret!”

“Ideea a venit în prima zi când am apărut dimineața la meteo și Mihai Dedu prezenta știrile. Stăteam de vorbă cu Mihai și el a fost cel care mi-a dat o problemă de perspicacitate. I-am spus că o rezolv până la sfârșitul zilei. Am rezolvat-o și a doua zi am venit si eu cu una. De atunci, mi-a venit ideea ca în fiecare dimineață să propun o problemă și… s-a transformat într-o rubrică permanentă. Foarte multe dintre aceste probleme de perspicacitate sunt luate din cărți și de pe site-urile specializate. S-au adunat în timp și am făcut povestea să devină virală, ca să spun așa”, a mărturisit prezentatorul de la Pro TV pentru publicația Libertatea.

Află și:  Ce salariu are Florin Busuioc. Câți lei primește lunar pentru a prezenta Vremea la Pro TV

Florin Busuioc a suferit un infarct

În luna noiembrie 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă. De la Filarmonica Oltenia, unde avea spectacol, Florin Busuioc a fost dus, imediat după infarct, la Spitalul de Urgență Craiova. A început o luptă contra-cronometru pentru salvarea lui.

Cum actorul a mai făcut trei stopuri cardio-respiratorii la spital, iar șeful Secției de Cardiologie Intervențională, renovată la cele mai noi standarde, dar lipsită de personal, nu răspundea la telefon, managerul spitalului a dat undă verde unei echipe formate din trei medici tineri pentru a-l opera pe Busu. Actorului i-a fost montat un stent, 20procedură care i-a salvat viața.