S-a aflat! Cine l-a dat pe George Burcea pe mâna poliției: ”Eram de față când s-a întâmplat acest lucru”

Publicat: 05/03/2020 | 11:28

S-a aflat totul! Cine l-a dat pe George Burcea pe mâna poliției. Actorul a dezvăluit adevărul gol-goluț.

Vestea rupturii dintre Andreea Bălan și George Burcea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la divorț. Fanii au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea Andreei Bălan, iar după ce a confirmat despărțirea de tatăl copiilor ei pe conturile de socializare, artista a apărut și la TV.

În cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri dureroase. Apoi, a apărut și ”replica” lui George Burcea. Printre altele, actorul a mărturisit că știe cine l-a dat pe mâna poliției atunci când a fost prins drogat la volan. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, ÎNȘELATĂ DE GEORGE BURCEA? ARTISTA, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE DESPRE SOȚUL EI: „BĂRBAȚII CARE-ȘI SCHIMBĂ COMPORTAMENTUL AU PE ALTCINEVA”)

”Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga”, a mărturisit George Burcea.

George Burcea, prins drogat la volan

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii. (VEZI ȘI: „AU O…” NAȘUL AURELIAN TEMIȘAN DEZAMORSEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL DIVORȚULUI LUI GEORGE BURCEA DE ANDREEA BĂLAN)

Acesta a fost prins în cele din urmă, zilele trecute, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după 2 ani, perioadă în care se consideră reabilitat.