S-a aflat cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei, după ce Nelson Mondialu a recunoscut că nu este el. Bărbatul și-a vândut fiul la numai 4 ani!

Publicat: 16/02/2020 | 17:54

Recent, Nelson Mondialu a declarat că nu el este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei şi al celuilalt fiu. Cu toate acestea, el  a recunoscut că i-a crescut pe amândoi de parcă ar fi copiii lui și s-a asigurat că nu le lipsește absolut nimic. 

Livian de la Puterea Dragostei a aflat la vârsta majoratului cea mai cruntă informație: aceea că cel căruia îi spunea tată nu este, de fapt, tatăl său biologic. Cu greu a putut să accepte ce se întâmpla în viața lui, după ce a aflat acest lucru dureros. Cu toate că Nelson Mondialu l-a crescut ca pe copilul său, Livian a aflat că tatăl său biologic îl așteaptă acasă, lucru pe care bărbatul l-a făcut public prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Bărbatul a mărturisit că l-a crescut până la vârsta de 4 ani, iar mai apoi l-a vândut la Cluj unui pom care tăia lemne. Cel care susține că este tatăl biologic al lui Livian are 62 de ani și este din Satu Mare. Acum, susține că vrea să se întoarcă acasă și, în mesajul pe care l-a făcut public pe rețeaua de socializare, presupusul tată biologic al lui Livian spune că îl vrea acasă, dar fără Bianca.

„Stimați urmăritori și susținători ai lui Livian, nu pot să mai țin secret!

1. Nu îl cheamă Livian, ci Lagarder.

2. Este băiatul meu și l-am crescut până la patru ani, soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an, l-am înțărcat și i-am dat cu biberonul.

Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn. „E de vânzare?”, m-a întrebat. „Da”, răspund. „Dar cum te cheamă? Să știu și eu că tare finuț ești”. „Îmi zice Bocciul. Tot Clujul mă știe că doar sparg lemne. Mi-am dat seama că averea lui era nimic și l-am dăruit gratis.

Iertați-mă, oameni buni, vreau băiatul înapoi, dar fără Bianca, pentru că l-a nenorocit cu băutura. Doamna Mantea, din suflet vă rog să îl bucurați pe Lagarder, fiul meu, că sunt aici și mai aștept o zi să vină acasă” a fost mesajul transmis de bărbatul care susține că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei.