S-a aflat cine este tânărul care și-a uitat pistoalele și buletinul pe malul apei Nicolina

Publicat: 20/04/2021 | 21:25

Tânărul care și-a uitat armele pe malul râului Nicolina a fost găsit. S-a întâmplat la scurt timp după ce un bărbat a anunțat la 112 că a găsit două pistoale aruncate acolo.

Polițiștii au început imediat vefificările și l-au găsit imediat pe bărbat, după un indiciu. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, pe nume Florin Brânză, care și-a uitat și buletinul. Unul dintre pisoate era cu bile de cauciuc, altul, de tip airsoft. „La data de 18 aprilie anul curent, polițiștii Secției 6 Poliție au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că lângă o ghenă de gunoi este un rucsac în care se află două arme și alte bunuri.”

CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL CARE TRAIESTE ALATURI DE SOACRA SE DA SMECHER PE FACEBOOK! ADRIAN CORDUNEANU SE FALESTE CU PISTOALELE DIN DOTARE

S-a aflat cine este tânărul care și-a uitat pistoalele și buletinul pe malul apei

”Verificările au fost continuate de polițiștii SAESP, fiind identificat tânărul care ar fi deținut aceste pistoale: unul tip airsoft, care nu necesită autorizare, iar celălalt neletal, supus regimului autorizării – aspect pe care acesta nu l-ar fi cunoscut. În cauză se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Rucsacul cu bunurile ar fi fost ascunse în apropierea locului unde au fost găsite, în vegetație. Cele două arme neletale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, pentru bzi.ro.

NU RATA: ÎMPUȘCĂTURI ÎNTR-O PARCARE DIN IAȘI, DIN CAUZA UNUI CONFLICT AMOROS. AGRESORUL S-A PREDAT

În apărarea lui, tânărul a spus că nu a știut că are nevoie de permis de port armă pentru pistolul cu bine. De asemenea, polițiștii cercetează dacă armele au fost folosite în trecut.

Sursa foto: pixabay.com