S-a aflat! Cine este, de fapt, Edi Văcariu, câştigătorul iUmor! Fanii acuză Antena 1: “E prieten cu Bendeac”

Publicat: 08/06/2020 | 09:04

Finala sezonului 8 de la iUmor a iscat un scandal fără precedent în istoria show-ului. Fanii acuză fapt că Edi Vacariu, câștigătorul emisiunii de la Antena 1, ar fi fost favorizat de către organizatori.

După ce Edi Vacariu a fost declarat învingător, pe pagina de Facebook a emisiunii au început să apară mesaje care contestă corectitudinea criteriilor prin care tânărul s-ar fi impus.

Astfel, internauții au afirmat pe pagina de socializare că prestația lui Edi Vacariu a fost una ”slabă” și că ”nu merita” să câștige el marele premiu.

„Sincer nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți” sau ”Nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți, oricum juriul acestui show a cam luat-o razna, au început practic sa certe concurenții”, spun internauții.

Edi, prieten cu Mihai Bendeac

Un alt mesaj pare tutuși că face lumină în acest caz. ”Doar este prieten cu regizorul și cu Bendeac acest băiat”, mai spun internauții, scrie playtech.ro. 

În finala sezonului 8 a emisiunii iUmor, telespectatorii s-au putut delecta cu numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini. Însă nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului.

Edi Vacariu s-a dovedit a fi și concurentul preferat al celor de acasă.  Tânărul a precizat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei sale de comediant. Marele câștigător a luat 20.000 de euro.

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandă, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu au fost cei desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon cu numărul 8. Lor li s-au adaugat și Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon și care a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, 6 iunie.