S-a aflat! Cine este cu adevărat vedeta cu cel mai mare salariu de la Antena 3

Publicat: 09/04/2020 | 13:22

Antena 3 este unul dintre posturile TV care înregistrează cele mai mari audienţe, iar mulţi dintre telespectatori se întreabă ce salarii sunt la postul TV al trustului Intact şi cine primeşte cei mai mulţi bani de acolo.

Mihai Gâdea, cel mai mare salariu de la Antena 3

Cel mai mare salariu de la Antena 3 l-ar avea Mihai Gâdea, cel care este şi directorul general al postului TV. Conform unor surse din piaţa media, citate de bugetul.ro, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” ar încasa un salariu lunar de peste 15.000 de euro.

Un salariu consistent îl încasează şi directorul editorial al Antenei 3, Adrian Ursu. Conform declaraţiei de avere a soţiei sale, europarlamentarul Carmen Avram, Ursu, care este şi realizator TV, ar încasa în jur de 10.000 de euro pe lună. Carmen Avram, cea care realiza emisiunea „În premieră”, câştiga în jur de 6.000 de euro pe lună.

Cum a ajuns Mihai Gâdea la Antena 3

Mihai Gâdea este una dintre cele mai vechi figuri ale Antenei 3 şi unul dintre preferaţii patronului Dan Voiculescu. Înainte de a-şi începe cariera în televiziune, Gâdea a fost pastor adventist, fiind şi un absolvent al Facultăţii de Teologie Adventistă. Debutul la televiziune l-a avut la Realitatea TV, unde a fost realizator de programe între 2002 şi 2004.

În 2004 ajunge la Intact, unde timp de un an este realizator de programe la Antena 1, iar apoi începe să modereze emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3, acolo unde îi avea, iniţial, ca invitaţi permanenţi, pe Valentin Stan şi Ion Cristoiu. Show-ul TV a evoluat mult de-a lungul anilor şi şi-a schimbat formatul de mai multe ori, ajungând în prezent unul dintre cele mai urmărite talk show-uri din România.

Mihai Gâdea a evoluat şi el, ajungând director al postului Antena 2 şi mai apoi director al Antenei 3, înlocuindu-l pe Sorin Oancea în această funcţie. De altfel, Gâdea va ajunge în luna mai a acestui an la un deceniu de când se află la conducerea canalului de ştiri.

În plan personal, el este căsătorit cu Agatha Kundri, care este sociolog de profesie, şi cu care are o fată pe nume Maisha Karina, care va împlini 18 ani în 2020.