S-a aflat! Cine e Anais Queen, minora la care s-ar fi dat Dorian Popa. Lino Golden îl atacă dur după ce i-ar fi făcut avansuri fostei concurente Românii au Talent

Publicat: 10/06/2020 | 13:53

Deşi părea că scandalul dintre Alex Velea şi Abi Talent s-a stins, totul a revenit în forţă după ce adolescentul i-a făcut acestuia un diss. Pe fir a intrat şi Lino Golden, protejatul soţului Antoniei, dar şi Dorian Popa, care pare să fi picat la mijloc în tot acest scandal de Youtube.

Cum a ajuns Dorian Popa implicat în scandalul Abi Talent – Alex Velea

După ce Abi a scos piesa „Câinele meu” în care îl atacă pe Alex Velea şi îi spune că ar trebui să facă test de paternitate pentru a vedea dacă într-adevăr copiii făcuţi cu Antonia sunt ai lui, Lino a venit cu o replică pentru cel ce îşi spune „Rege pă România”.

Melodia sa, intitulată „Abis”, este plină de atacuri dure la Abi, însă alte versuri au atras atenţia în mod special. ”Doriane, Doriane e supy Babsy pe tine / Că a zis Abi că-ti place să te dai şi la copile / Milioane, milioane nu le-ai nici măcar pe foaie / Eşti prăjit, dar nu te laşi, unchiule Ia-l pe tigaie”, spune Lino Golden.

Această reacţie vine după ce Dorian Popa a anunţat că va face o piesă cu Abi. Cei doi n-au fost în relaţii bune în trecut, iar la un moment dat, Abi Talent l-a acuzat pe Popa că s-ar fi dat la o fată pe nume Anais Queen.

Cine este Anais Queen şi ce a făcut la Românii au Talent

Anais Queen, pe numele ei real Anais Tomescu, a apărut anul trecut la Românii au Talent şi a făcut un număr de dans lasciv, pe care Mihai Petre l-a dezaprobat, considerându-l prea vulgar pentru vârsta tinerei (ea avea 16 ani la acel moment).

„Eu am oprit, pentru că, pentru mine era de ajuns. Cred că, în primul rând, nu îți e foarte potrivit stilul ăsta… vârstei. Nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună, însă ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării. Şi simt că pe alocuri a fost exagerat şi chiar prea vulgar pentru gustul meu”, a declarat Mihai Petre la finalul momentului artistei.

Tânăra este o prezenţă destul de populară pe Instagram, acolo unde are peste 30 de mii de urmăritori şi a apărut dansând în videoclipurile mai multo vloggeri.