S-a aflat! Cele trei cuvinte pe care Regina Elisabeta a II-a le folosește atunci când ceva nu este pe placul ei

Publicat: 07/12/2019 | 11:45

Regina Elisabeta a II-a utilizează trei cuvinte atunci când ceva nu-i convine. Bineînețeles, cu diplomație. Cei din anturajul Majestății Sale le-au învățat deja și știu când este cazul să dispară sau să repare o gafă. Despre acest lucru a scris Karen Dolby, autoarea mai multor cărți despre familia regală.

Potrivit viva.ro, se pare că, ori de câte ori spune „thrilling” (interesant, senzațional, emoționant), „fascinating” (fascinant) sau „oh, really?” (oh, chiar așa?), aceste cuvinte sunt însoțite de o tonalitate care indică fără greș ce părere are Regina Elisabeta a II-a cu adevărat. Mai exact, intonația Mejestății Sale îți dă imediat de înțeles că nu e de bine.

Cred că ea încearcă să evite o confruntare și probabil să mențină un nivel demn și politicos al discuției. Am auzit că nu își arată neapărat nemulțumirea în mod deschis față de cineva”, a spus Karen Dolby pentru Fabulous Magazine.

Important este, totuși, faptul că Regina Elisabeta a II-a are simțul umorului, astfel că trece rapid peste momentele mai delicate.