S-a aflat cel mai mare secret al Andrei Măruță! Ce le-a ascuns jurata de la Românii au talent, fanilor săi: „Singura mea problemă…”

Publicat: 20/06/2020 | 11:35

Andra Măruță a ascuns, timp de ani buni, un detaliu inedit despre ea! Cu toate acestea, jurata de la Românii au talent a vorbit recent despre acest lucru și le-a făcut fanilor săi o mărturisire care i-a lăsat de-a dreptul fără replică.

Pe Andra Măruță o vedem mereu ca „scoasă din cutie”, însă artista nu are nicio problemă să se afișeze pe stradă sau pe rețelele de socializare fără artificii de înfrumusețare. La vârsta de 33 de ani, vedeta se poate lăuda cu un ten fără cusur, iar unde mai punem la socoteală faptul că nu are operații estetice, chiar este de lăudat, căci în showbizul românesc, divele au bifat deja muuulte vizite la medicii esteticieni.

NU RATA – CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE ANDRA MĂRUȚĂ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT ARE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE ÎN GARAJ

Ei bine, unul dintre motivele pentru care Andra preferă deseori machiajul profesional a reprezentat, de-a lungul timpului, și cel mai mare secret al artistei.

Andra a vorbit despre cel mai mare secret al său

Recent, Andra le-a dezvăluit fanilor săi că are pistrui și nu a fost niciodată mulțumită de acest aspect, chiar dacă la alte persoane susține că îi place să-i vadă. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că i s-au schimbat gusturile și acum îi sunt pe plac pistruii săi!

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu”, a spus Andra.

CITEȘTE ȘI – CUM A APĂRUT ANDRA MĂRUȚĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV! TELESPECTATORII AU FĂCUT OCHII CÂT CEPELE

“Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru. I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile”, a mărturisit Andra, pe rețelele sociale, despre secretul ei legat de pistrui.