S-a aflat! Ce super mașină conduce Mihai Morar, celebrul prezentator TV

Publicat: 05/01/2020 | 17:19

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din România. Ar câștiga în jur de 6.000 de euro în fiecare lună. Motiv pentru care își permite orice moft.

Recent, Mihai Morar și-a achiziționat un Mercedes-Benz G-Class. În versiunea G 500, prețul bolidului pornește de la 111.480 de euro, iar un senzațional G 63 AMG costă cel puțin 147.460 de euro.

De altfel, Mihai Morar și și-a prezentat “bijuteria”, de care este foarte mândru, în cadrul unei emisiuni de profil.

Implicat într-un accident în 2017

În 2017, Mihai Morar a suferit un accident de maşină minor fix când ieşea cu maşina din garaj. Realizatorul TV a spus că paguba e minimă, însă că s-a simţit deranjat de faptul că vinovatul nu şi-a cerut măcar scuze de producerea incidentului.

Ieşeam din garaj, coloană în dreapta, văd că ăla din faţa celui din faţa mea încearcă să parcheze cu spatele. Ştii momentul ăla în care îţi vezi viitorul? Eu vedeam în viitor cum ăla intră în mine. Nu a fost nimic major. Nu vă supăraţi, ar trebui să îmi cer scuze faţă de dumneavoastră?  Vreau doar să vă cereţi scuze. Asta e povestea accidentului pe care l-am avut înainte să vin la emisune. Am pretenţia de la oameni: mulţumesc, iartă-mă, bună ziua”, le-a spus Mihai Morar telespectatorilor lui, la momentul respectiv.

Citește și...