S-a aflat! Ce salariu are, în realitate, Cabral la Pro TV. Și-a încercat norocul și în afaceri, dar…

Publicat: 23/04/2020 | 09:17

“Ce spun românii” este un show difuzat de Pro TV, care a debutat cu Cabral prezentator în anul 2015. Anul trecut, în septembrie, emisiunea a depășit 1.000 de ediții, iar cel care o moderează primește, așa cum este normal, o remunerație pe măsură.

CITEȘTE ȘI: CABRAL ȘI ANDREEA IBACKA AU FOST JEFUIȚI ÎN VACANȚĂ. PREZENTATORUL L-A BĂTUT PE UNUL DINTRE HOȚI

Potrivit huff.ro, Cabral primește, lunar, 10.000 de euro ca prezentator al show-ului “Ce spun românii”, bani care îl ajută să ducă o viață fix cum își dorește. Vedeta și-a încercat norocul și în afaceri, dar nu prea a avut succes.

A sperat să dea lovitura cu firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. De când a fost înfiinţată, această societate comercială i-a provocat, însă, doar pierderi lui Cabral, acestea fiind de aproximativ 100.000 de euro în ultimii 10 ani.

VEZI AICI: CABRAL IBACKA, POZĂ RARĂ CU FATA LUI CEA MARE

Ce a spus Cabral când”Ce spun românii” a ajuns la 1.000 de ediții

Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

NU RATA: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! PRIMA FOTOGRAFIE CU CHIPUL FETIȚEI LUI CABRAL ȘI A ANDREEI IBACKA

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral atunci când show-ul “Ce spun românii” a ajuns la ediția cu numărul 1.000.