S-a aflat câţi lei va plăti George Burcea pentru pensia alimentară a celor două fetiţe pe care le are cu Andreea Bălan

Publicat: 27/03/2020 | 13:00

Nu, încă nu au semnat actele de divorţ, însă, deja s-a aflat câţi lei va plăti George Burcea pentru pensia alimentară a celor două fetiţe pe care le are cu Andreea Bălan. Actorul a părăsit căminul conjugal în urmă cu două luni.

Citeşte şi: Andreea Bălan, o mămică de nota 10! Cum se descurcă cu Ella şi Clara în perioada crizei provocată de coronavirus

George Burcea,

Conform declaraţiilor făcute recent de Andreea Bălan într-un episod de vlog postat pe canalul ei de YouTube, neînţelegerile din mariajul cu George Burcea au început la sfârşitul anului trecut. În plus, a mai punctat cântăreaţa, nu există loc de împăcare şi, imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care actorul o va plăti pentru cele două fiice ale sale: Ella şi Clara.

“Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.
Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi pentru jurnaliştii de la impact.ro.

George Burcea nu şi-a mai văzut fiicele de două săptămâni din cauza epidemiei de coronavirus

Deocamdată, George Burcea nu-și poate vizita fiicele din cauza pandemiei de COVID-19, pentru că aşa a stabilit el şi fosta soţie, Andeea Bălan. Artista se află în izolare cu Ella și Clara, dar și cu mama ei, care o ajută enorm de mult cu cele două mici prinţese. S-au împlinit aproape două săptămâni de când actorul nu și-a mai văzut fetele, dar vorbeşte cu ele prin videocall, iar cântăreaţa îi trimite zilnic fotografii cu Ella şi Clara.