S-a aflat! Câți bani a donat Simona Halep în lupta cu COVID-19. “Stăteam în casă cu Toni și…”

Publicat: 12/04/2020 | 12:01

Pandemia de COVID-19 a lovit în plin România, iar în multe dintre spitale este haos, cadrele medicale plângându-se de lipsa materialelor de protecție. Simona Halep nu a rămas impasibilă la problemele existente, astfel că a donat o sumă importantă de bani pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul.

VEZI AICI: SIMONA HALEP S-A APUCAT DE GĂTIT ÎN IZOLARE. CE A PREGĂTIT, RECENT, EX-LIDERUL WTA. “MI-AU IEȘIT FOARTE BUNE!”

Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a spus Simona Halep potrivit Digi Sport.

ALERTĂ în lumea tenisului! A jucat la Australian Open infectat cu coronavirus. Halep, în pericol?

“Îmi lipsește faptul că…”

Ex-liderul WTA a vorbit și despre viața în izolare, ocazie cu care a dezvăluit că îi este foarte dor de ieșirile în oraș alături de prietenii ei. Este, totuși, mulțumită că are timp suficient pentru a-și reîncărca bateriile pentru turneele viitoare.

Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie!

NU RATA: SIMONA HALEP ȘI-A FĂCUT PROVIZII, A URCAT LA VOLANUL UNUI BENTLEY BENTAYGA DE 250.000 € ȘI…

Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus Simona Halep.