S-a aflat! Care e adevăratul motiv al despărțirii Lidiei Buble de Răzvan Simion

Publicat: 09/06/2020 | 10:21

Au fost împreună timp de mai bine de 4 ani, s-au iubit cu patos, iar despărțirea lor a lăsat mască pe toată lumea, în special pe fanii care îi apreciau și îi iubeau atât separat, cât și ca un întreg. Au trecut 2 zile de când Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă pe Instagram, iar acum ies la iveală detalii interesante din relația celor doi. 

Știe toată lumea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit extrem de mult, însă un lucru le strica liniștea – faptul că tatăl Lidiei Buble, pastor penticostal fiind, nu ar fi fost niciodată de acord cu relația fiicei sale cu prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și chiar dacă cei doi au fost împreună vreme de mai bine de 4 ani, tatăl Lidiei nu l-a cunoscut niciodată față în față pe Răzvan Simion, din mai multe considerente.

NU RATA – DESPĂRȚIREA E, DE FAPT, DIVORȚ?! RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET?!

Tatăl Lidiei Buble, condiții pentru Răzvan Simion

Mai exact, tatăl Lidiei Buble ar fi avut mai multe condiții pentru Răzvan Simion. Conform playtech.ro, acesta își dorea ca ginerele în devenire să citească Biblia, să participe la slujbe și – mai mult – să renunțe la religia ortodoxă pentru cea penticostală. Așadar, acesta ar putea fi unul dintre motivele despărțirii moderatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, de Lidia Buble.

Mai mult, se pare că părinții Lidiei Buble ar fi vrut să-l cunoască pe Răzvan Simion doar în momentul în care acesta s-ar fi decis să se căsătorească cu fiica lor.

CITEȘTE ȘI – BREAKING ÎN SUBIECTUL MOMENTULUI! LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION S-AU ÎMPĂCAT!? SEMNELE CĂ CEI DOI SUNT DIN NOU ÎMPREUNĂ

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: „Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere”. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, transmitea Lidia Buble într-un interviu acordat în trecut.