S-a aflat adevărul despre bătăia pe care Mario Fresh a primit-o la Mamaia. Ce gest necugetat ar fi făcut Jador

Publicat: 24/06/2020 | 14:20

La două săptămâni după ce a luat bătaiei într-o parcare de la mare, surse din anturajul lui Mario Fresh a dezvăluit care a ar fi fost, de fapt, motivul încăierării.

Se pare că, totul ar fi început de la Jador, care, în club, ar fi ”remarcat” o fată și ar fi trecut cumva la atac. Dacă iubitul tinerei pe care pusese ochii manelistul și-a adunat prietenii, nu știm, însă fix în parcarea localului, dar cei doi artiști au dat nas în nas cu câțiva cetățeni care au dorit să îi dea o lecție de viața manelistului pe loc și așa s-ar fi ajuns la bătaie.

Citește și: Cine și cum i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor + De la ce a pornit de fapt bătaia

Declarațiile lui Mario Fresh despre incident

La o săptămână de la incident, până la urmă, la poliție, artiștii și agresorii au ajuns la un consens, iar în fața presei au dat declarații de pace.

„Nu avem ce explicații să dăm, ne-am împăcat cu ceilalți băieți! Suntem bine toți, ne-am împăcat și gata! Cum am ajuns la împăcare? Suntem băieți buni și noi, și ei! Ce să mai căutăm în subiectul ăsta?

Noi suntem cântăreți, noi bucurăm lumea la concerte, noi nu ne batem, nu știm cu bătaia”, a vorbit Mario Fresh pentru Wowbiz, completat și de Jador, cântărețul de la Puterea dragostei.

Nu rata: Motivul pentru care Jador și Mario Fresh au fost rupți cu bătaia pe litoral. “Am venit să dăm legea!”

Și Jador a reacționat: „Ne-am împăcat, suntem bine, au fost băieți și ei, și noi… Nu a fost nimic atât de grav, maxilare rupte sau altceva… Noi bucurăm lumea, nu vrem să apărem cu asemenea știri. Nu știm de ce ne-au atacat”, a comentat Jador.

Ce s-a întâmplat la mare

În urmă cu două săptămâni, duminică dimineața, Jador și Mario Fresh au fost protagoniștii unui scandal de proporții în parcarea unui club din Mamaia. Cei doi artiști au fost agresați de patru indivizi tocmai când se pregăteau să plece spre casă, după ce manelistul ar fi fost agresiv verbal. Situația avea să atingă cote alarmante și s-a ajuns chiar și la loviri repetate.