S-a aflat adevăratul motiv al divorțului lui George Burcea de Andreea Bălan: „Ce bărbat ești tu dacă îți..” E clar, se lasă cu scandal

Publicat: 25/02/2020 | 08:35

Se precipită lucrurile între Andreea Bălan și George Burcea! Se pare că tatăl actorului a ieșit la înaintare și, în mod surprinzător, îi ia apărarea Andreei Bălan în ceea ce privește despărțirea celor doi. 

În urmă cu 2 săptămâni vă povesteam că tatăl lui George Burcea a comis o faptă strigătoare la cer, pentru care a plătit cu vârf și îndesat. Mai exact, în urmă cu ceva timp, Nelu Burcea și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit. Acum, tatăl lui Burcea îl face praf pe fiul său și îl acuză pentru despărțirea de cântăreața Andree Bălan. Nelu Burcea susține că divorțul este doar din vina fiului său, care și-a părăsit familia. Pentru impact.ro, Nelu Burcea a mărturisit că fiul lui și-a abandonat familia și că tot ceea ce face este să mintă.

“Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat tatăl lui George Burcea, pentru sursa citată.

George Burcea, prin drogat cu cocaină, la volan!

George Burcea a fost prins zilele trecute de Poliția Rutieră conducând sub influența stupefiantelor. Mai exact, soțul Andreei Bălan a fost găsit drogat cu cocaină, după ce a fost filat de oamenii legii timp de mai multe zile. În urma celor întâmplate, George Burcea s-a ales cu dosar penal și, dacă va primi condamnare pentru fapta sa, i se va anula permisul de conducere.