Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru bolnavii de coronavirus

Publicat: 17/03/2020 | 19:10

Noul tip de virus a făcut ravagii la nivel global. Numărul oamenilor infectați crește simțitor de la o zi la alta. Pe lista celor care au contactat virusul se află și nume de la Hollywood.

După ce pandemia de coronavirus a atins aproape toată planeta, dovezi emoționante de solidaritate au început să apară atât din partea oamenilor simpli, cât și din partea vedetelor. Toată lumea se unește pentru a îi ajuta pe cei contaminați.

Recent, actorii Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că donează 1 milion de dolari în scopul furnizării de hrană pentru persoanele bolnave de coronavirus,  care se află în dificultate. (CITEȘTE ȘI: MISHA, STRIGĂT DE AJUTOR ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: “VIAŢA UNUI COPIL DE 4 ANI DEPINDE DE…”)

Banii donați de cei doi actori vor merge spre două organizații care se ocupă cu hrănirea celor care în aceste momente întâmpină dificultăți și au nevoie de ajutor. (VEZI ȘI: RECTIFICARE A NUMĂRULUI TOTAL DE INFECTAȚI CU CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA! BILANȚUL A AJUNS LA 217, ȘI NU 222 CUM A FOST ANUNȚAT INIȚIAL)

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe conturile lor de socializare. Aceștia au anunțat că banii donați de ei o să meargă către Feeding America și Food Banks Canada.

Actorul Ryan Reynolds a declarat că a realizat că răspândirea virusului îi afectează în special pe oamenii în vârstă și pe cei cu venituri mici, lucru ce l-a determinat să facă donația.

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au sfătuit urmăritorii să doneze și ei pentru cele două organizații, pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus și să respecte măsurile de precauție impuse

„Aveți grijă de corpurile și de inimile voastre!”, au spus cei doi.