Ruxy, fetița Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol: ”Tata se pupa cu o doamnă care nu era mama!”

Publicat: 28/01/2020 | 20:04

Ioana Ginghină a fost invitata Adelei Popescu și a lui Cove, la emisiunea Vorbește lumea, de pe Pro TV, iar acolo a povestit un episod și amuzant, cu Ruxandra, fetița de 9 anișori pe care o are cu Alexandru Papadopol. Micuța i-a spus că a văzut un video, la școală, în care tatăl ei se săruta cu o femeie.

Ioana Ginghină a povestit totul și și-a promis că nu va mai spune nimic despre ce se întâmplă în familia ei. ”Sentimental… sunt bine!” (râde lung și molipsitor). Adică, în sensul că nu mai spunem nimănui, mergem pe burtă. Nu, glumesc! Am luat o decizie acum, de curând, să nu mai vorbesc despre partea asta, decât dac-o fi, când o fi și…cât mai târziu, pentru că am avut o situație la Ruxy, în care la ora de Informatică una dintre fetițe a chemat toată clasa să vadă un anumit filmuleț… (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, GEST NEAȘTEPTAT LA JUMĂTATE DE AN DE LA DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL)

A fost drăguță Ruxy cum a povestit. Eram la mine la birou, Ruxy era în camera cealaltă, cu meditoarea. Și zice: Ea știa de acel video, dar nu-l văzuse. Uite, de asta, am luat decizia să nu mai spun nimic”, a dezvăluit Ioana Ginghină. (VEZI AICI: DIVORȚUL A SCHIMBAT-O ENORM! CUM A IEȘIT IOANA GINGHINĂ ÎMBRĂCATĂ ASTĂZI, LA CUMPĂRĂTURI. FUSTIȚA SCURTĂ DE O PALMĂ I-A LĂSAT MASCĂ PE TOȚI)

Este vorba de imaginile din august, anul trecut, când Alexandru Papadopol a fost filmat în timp ce se săruta, în stradă, cu noua lui cucerire.