Rutele spre Dubai din București și Cluj-Napoca, suspendate de Wizz Air. Anunțul official al companiei

Publicat: 19/03/2020 | 14:22

Transportatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat, joi, că va suspenda, în perioada 21 martie – 3 aprilie, rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România (București – Dubai și Cluj-Napoca – Dubai) din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile din EAU pe toate zborurile dintre cele două ţări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului.

VEZI AICI: STARE DE URGENȚĂ ÎN ROMÂNIA. CE ÎNSEAMNĂ ȘI CUM SCHIMBĂ VIAȚA DE ZI CU ZI A ROMÂNILOR

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial”, a informat compania, potrivit news.ro.

Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

”Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricţii de călătorie clienţilor şi îi asigură că siguranţa şi binele pasagerilor şi ale echipajului rămân principalele priorităţi ale companiei”, spun reprezentanţii companiei.

NU RATA: MĂSURĂ EXTREMĂ PENTRU CEI CARE NU RESPECTĂ IZOLAREA! ORDONANŢA MILITARĂ CARE PERMITE INTERVENŢIA ARMATEI! LUDOVIC ORBAN A FĂCUT ANUNŢUL

Wizz Air oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air în 2019. Compania operează o flotă de 121 de aeronave Airbus.