Rusoaica pentru care au divorțat Bodi și Bianca își vinde hainele pe net. Cum a fost dată de gol „bogătașa” Daria

Publicat: 09/06/2020 | 12:10

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații fabuloase legate de sexoasa rusoaică cu care s-a cuplat Alex Bodi după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu. ”Bogătașa” Daria Radionova își vinde hainele pe net.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte senzaționale legate de noua iubită a lui Alex Bodi. Excentrica rusoaică Daria Radionova, tânăra în brațele căreia și-ar fi găsit fericirea Alex Bodi, a fost „descoperită” de internauți în momentul în care ar fi încercat să-și vândă câteva articole vestimentare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, APARIȚIE PERICULOS DE MULATĂ, DUPĂ DIVORȚUL DE ALEX BODI. S-A APLECAT SPRE PORTBAGAJ ȘI…)

Din câte se pare, tânăra care se fălește cu viața de huzur și mașinile scumpe își cumpără haine de pe un renumit site cu produse din China, iar mai apoi, după ce se afișează cu ele, Daria Radionova ar încerca să le comercializeze în mediul online.

De ce s-ar fi înfuriat Daria

Conform informațiilor care ne-au parvenit, recent, iubita lui Alex Bodi lui Alex Bodi a încercat să vândă un compleu sport care ar fi fost achiziționat de pe site-ul cu produse din China. Daria Radionova ar fi fost dată de gol de o internaută și ar fi șters imediat comentariile care scoteau la iveală acest lucru. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU DUCE RĂZBOIUL CU DARIA RADIONOVA LA UN ALT NIVEL! MESAJUL HALUCINANT, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ DE ALEX BODI: „SCROAFĂ CU…”)

”Acest set se găsește pe site-ul Aliexpress, unde costă 25 £, a fost comentariul care ar fi înfuriat-o la culme pe iubita lui Alex Bodi.

Daria Radionova a fost prinsă ” în ofsaid”

Daria Radionova, ironizată pe internet!

 Daria Radionova a fost ironizată pe rețelele de socializare, după ce și-a scris inițialele lui Alex Bodi pe două unghii. Nu s-a întâmplat acest lucru în mod direct, ci pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu, căci știm cu toții că tare încurcate mai sunt căile iubirii. Așadar, după ce Bianca Drăgușanu a postat o fotografie super-sexy cu ea, o internaută i-a lăsat un comentariu care, probabil, a surprins-o și pe blondină. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU COMENTEAZĂ ÎN PREMIERĂ ULTIMUL “DIVORȚ” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. CE ALUZII FACE LA NOUA IUBITĂ A LUI ALEX BODI ȘI…)

„Degeaba își scrie ea inițialele lui Alex Bodi pe unghii, am impresia că atunci când merg la culcare, amândoi tot la Bianca Drăgușanu se gândesc”, a scris tânăra, într-un comentariu.

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi

Daria Radionova, senzație pe străzile Londrei!

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre. Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu peste două milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)