Rușine! Am prins-o pe Mirela Vaida cu „cioara vopsită” Ce a făcut prezentatoarea azi, la o zi după ce Emily Burghelea și-a dat demisia

Publicat: 16/06/2020 | 11:06

O vorbă din popor spune că, atunci când nu te simți vinovat, te poți justifica în orice fel și îți permiți să te aperi în fața celor care te acuză de un lucru sau altul. Se pare că acesta nu este, însă, cazul Mirelei Vaida, care la numai o zi după ce asistenta emisiunii Acces Direct a demisionat, a avut o reacție neașteptată în mediul online. 

Mirela Vaida a fost extrem de criticată de fanii săi și de telespectatorii emisiunii Acces Direct, după ce Emily Burghelea a demisionat și a spus la Antena 1 că emisiunea mușamalizează violențele la care este supusă, de fapt, Vulpița.

NU RATA – MIRELA VAIDA, REACȚIE SUSPECTĂ CÂND EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT! CE A SPUS PREZENTATOARE CÂND A AFLAT CĂ VULPIȚA A FOST BĂTUTĂ DE SOȚUL EI, VIOREL STEGARU

Și, pentru că un om nevinovat le-ar fi răspuns tuturor celor care îi adresează vorbe fie bune, fie rele, Mirela Vaida le-a dat tuturor de gândit în momentul în care, pusă la zid fiind pentru ceea ce se întâmplă la emisiunea Acces Direct, a dezactivat opțiunea de comentarii, pe Instagram. Mai mult, pentru a nu mai primi mesaje din partea fanilor săi și pentru a nu mai fi criticată, Mirela Vaida nu și-a mai postat nimic la story.

Mirela Vaida a umilit-o pe Emily Burghelea, în direct

Acum puțin timp, Emily Burghelea a apărut îmbrăcată, la Acces Direct, într-o ținută reciclabilă, confecționată din saci menajeri. În momentul respectiv, Mirela Vaida nu a avut nicio reținere să o umilească pe asistenta emisiunii de la Antena 1 și a încercat să o facă de râs în fața întregii țări.

CITEȘTE ȘI – RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA ACCES DIRECT! REACȚIA MIRELEI VAIDA SCHIMBĂ TOT CE SE ȘTIA: „EMILY A FOST DATĂ AFARĂ…”

„Îmi foșnește ceva, îmi tot foșnește….și când mă uit, ce să văd? Un sac manejar cu un cap în el. Și când mă uit, Emilia a noastră. Foarte tare…Te rog, dă-ne mai multe detalii. De câți clindri este?”„Este de 120 de kilograme”, a spus Emily Burghelea.

Mirela Vaida a atacat-o imediat: „Litri, măi, litri. Tu kilograme, eu cilindri…”, a fost o parte din dialogul purtat de cele două, la Acces Direct.