Ruptură totală! Ce s-a întâmplat între George Burcea și Aurelian Temișan la petrecerea micuței Clara. “De aceea nu aparte în fotografii!”

Publicat: 25/03/2020 | 10:19

Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de divorț, artista fiind decisă să rupă orice legătură cu bărbatul alături de care are două fetițe, Ella și Clara. Ultima dintre ele a împlinit, la începutul lunii martie, un an, ocazie cu care nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan i-au rupt turta.

CITEȘTE ȘI: CÂND A ÎNCEPUT DE FAPT CONFLICTUL DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA: „I-A SPUS CĂ NU O MAI IUBEȘTE”

Potrivit playtech.ro, la reunine a fost prezent și George Burcea, însă acesta nu s-a putut bucura pe deplin de ziua de naștere a micuței Clara. A stat foarte puțin la petrecere și, în plus, ar fi fost primit cu răceală de Aurelian Temișan, nașul său de cununie.

A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, susține sursa mai sus citată.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN A VORBIT PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE BISEXUALITATE

Mesaj emoționant postat de Andreea Bălan

Chiar dacă nu se află în cele mai bune relații, Andreea și George au făcut, totuși, un compromis și au fost alături de fiica lor, Clara. De altfel, cântăreața a postat pe rețelele de socializare primele fotografii de la petrecere, pe care le-a însoțit de un mesaj emoționant.

Azi o sărbătorim pe Clara? și nașii i-au tăiat moțul.  Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează️?”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul de socializare.