Rugăciunea colectivă care te protejează de coronavirus. Ceremonia, condusă de un personaj celebru

Publicat: 11/03/2020 | 16:18

Românii care se simt în pericol din cauza contravirusului pot să își găsească acum alinare în rugaciune colectivă, inițiată de maestrulul Feng Shui, Risvan Vlad Rusu. Evenimentul debutează pe 11 martie.

Concret, pentru protecția țării și a românilor de pretutindeni, pentru stoparea răspândirii oricăror virusuri (incluzând Coronavirus) oamenii pot participa activ la o rugăciune colectivă timp de 21 de zile în fiecare seară, de la ora 20.00 ora României, cu durata de 10-15 minute în fiecare zi.”, se scrie desre rugăciune.

„Te invităm să te alături rugăciunii noastre până pe 29 martie! De acasă, de la serviciu, de oriunde te-ai afla, alătură-te și tu!  Și roagă-te așa cum știi tu, alături de noi….Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai puternic va fi efectul rugăciunii noastre!Dă Like! Anunță-ți prietenii, distribuie mai departe!”, s-a mai postat despre evenimentul de care erau interesate apropae 500 de persoane.

Risvan Vlad Rusu se descrie ca  economist, specialist in marketing si un doctoras al mintii pasionat de lumea psihicului uman iar hobbyurile mele sunt muzica, in special cea clasica, pianul reprezentand „obsesia” mea secundară, dupa cea de a-mi ajuta semenii sa fie fericiti.