Rudele lui Emi Pian se pregătesc de priveghi. Cum arată intrarea de la palatul interlopului. Un mare afiș a apărut pe gard

Publicat: 05/08/2020 | 07:41

Rudele lui Emi Pian se pregătesc pentru priveghi, iar primele detalii au apărut la palatul interlopului ucis marți. Pe gardul casei sale a fost afișată o pancartă cu imaginea lui și un mesaj.

Apropiații lui Emi Pian pregătesc totul pentru ziua înmormântării liderului lor. Atât în fața casei, cât și în spatele palatului, care se întinde pe o suprafață enormă, fiind flancată de patru străzi pe fiecare latură a locuinței.

În permanență oamenii se ocupă cu ceva acolo, sunt descărcate produse din mai multe dube. Familia pregătește mesele, corturile și stabilește toate celelalte detalii pentru o înmormântare memorabilă.

CITEȘTE ȘI: Ambasada României la Beirut, avariată de explozie. MAE nu a aflat încă dacă vreun cetățean român a fost afectat

De asemenea, în zona palatului lui Emi Pian și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție. Pe gardul casei lui Emi Pian a apărut un afiș cu imaginea lui, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”

Maneliștii vor cânta la priveghi

Mai mult decât atât, înmormântarea se așteaptă a fi una fastuoasă. Maneliștii vor cânta melodii de jale pentru liderul „Pianiștilor” și se așteaptă să fie condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cel care va lipsi cu siguranță va fi tatăl interlopului ucis, care se află în penitenciarul Rahova, condamnat pentru tentative de omor.

Emi Pian, ucis de un alt interlop

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost ucis într-un scandal al clanurilor, după o sesiune de barbut în zona Giulești a Capitalei. În jurul ore 05:00, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal. Agresorul lui este Ciprian Napy, membru al clanului Rinu, a ajuns la spital cu răni grave, fiind înjunghiat de fratele lui Emi Pian.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, mesaj de condoleanțe după exploziile din Beirut! „Suntem alături de Liban în aceste momente grele”