Ruby, transformată de operațiile estetice! A postat imagini din adolescență și o poză de album cu mama ei

Publicat: 05/01/2021 | 22:59

Cântăreața Ruby a făcut publice de curând mai multe imagini din copilărie, dar și o poză de album cu mama ei. Unii dintre fanii artistei au analizat fotografiile vechi și le-au comparat cu cele din prezent, iar concluzia lor a fost că aceasta este destul de transformată de operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Ruby, imagini de colecție din adolescență, înante de operațiile estetice

În vârstă de 31 de ani, Ruby se plimbă ca o Regină prin București, cu Aston Martin de 165.000 € și șofer și puțini sunt aceia care știu că prima intervenție estetică a avut-o la scurt timp după ce și-a făcut majoratul. Ulterior, carismatica artistă a apelat și la alte trucuri pe care le-au studiat medicii esteticieni.

“Mi-am făcut două operații de rinoplastie. Una după ce am împlinit 18 ani, pentru că aveam un nas mare și strâmb. Îmi pare foarte rău că mi-am făcut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am așteptat foarte mult să fac 18 ani ca să-mi fac rinoplastie. Pasul acesta mi-a schimbat percepția despre mine. A doua operație la nas am făcut-o acum doi  ani și puțin, pentru că am simțit că este loc de mai bine. Îmi place mult pentru că arată natural. Arată de parcă l-aș avea eu de o viață. Mi-am pus acid hialuronic în buze, dar rău am făcut. Arătam ciudat rău și arătam rău”, a declarat artista într-un interviu mai vechi.

Recent, vedeta a decis să le facă susținătorilor ei diferite surprize și le-a dat voie să îi lanseze numeroase provocări – pe scurt: a postat poze din diferite etape ale vieții sale, la cererea internauților! După cum se observă în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, Ruby a publicat imagini imortalizate pe vremea când mergea la grădiniță, dar și din școala generală sau liceu. Pe 28 ianuarie, cântăreața va împlini 32 de ani.

Cântăreața Ruby a publicat recent câteva imagini din adolescență și o poză de album cu mama ei © Instagram Stories
Cântăreața Ruby a publicat recent câteva imagini din adolescență și o poză de album cu mama ei © Instagram Stories

Nu rata: Ruby a izbucnit în lacrimi într-un taxi. Care a fost motivul: “M-a copleșit”

Ruby, mărturii despre implanturile mamare cu silicon

“Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a povestit Ruby în timpul unei întâlniri cu jurnaliștii revistei VIVA!.

Vezi și: Ruby “stinge lumina ” bărbaților de pe Instagram. Vedeta s-a pozat sexy în așternuturi