Ruby, reclamată la Poliție. Ce i-a scos din minți pe vecinii vedetei: „Dar uite, că sorții nu sunt mereu de partea soartei”

Publicat: 23/06/2020 | 17:15

Ruby a comis-o din nou! Artista, cunoscută pentru nonconformismul său, a reușit să își enerveze atât de tare vecinii încât i-a determinat pe aceștia să sune la poliție.

Deși locuiește într-un apartament de lux, acest lucru nu a fost de ajuns pentru brunetă. Ruby a decis că este nevoie de o schimbare. Astfel, cântăreața și și-a amenajat propriul spa. Mai exact, vedeta a montat un jacuzzi imens pe terasă.

Citește și: Ruby, imagine incendiară în costum de baie, cu perucă argintie! 

Cântăreața a angajat câțiva oameni pentru a sparge peretele de la intrare, pentru că jacuzzi-ul nu intra pe ușă, lucru ce i-a supărat nespus de tare pe vecini.

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare”, a transmis Ruby pe vlog-ul său.

Au chemat imediat oamenii legii

Astfel, vecinii au anunțat Poliția, denunțând-o pe Ruby pentru cele întâmplate pe scară. În ciuda intenției oamenilor, cântăreața a anunțat că s-a înțeles foarte bine agenții de Poliție care au dat dovadă de înțelegere.

„Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Acum aștept să vină Poliția. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere. Dar uite, că sorții nu sunt mereu de partea soartei”, a mai spus ea.

Nu rata: VIDEO. Ruby s-a dat de gol în fața fanilor! Artista mărturisit cu cât a fost plătită să vină la emisiunea ”Teo Show”

Ruby s-a născut la Medgidia

Ana Claudia Grigore s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989; are un frate mai mic pe nume Andrei. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste. 

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia.

În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.