Ruby o să fie o mamă autoritară! Cum se pregătește artista pentru când va deveni părinte. „Copilul trebuie să știe și de frică”

Publicat: 11/04/2021 | 16:35

Deși nu se gândește încă la o sarcină, Ruby se pregătește intens pentru ziua în care o să devină mămică. Vedeta exersează rolul de părinte cu fratele ei mai mic și se definește că o mamă autoritară. Potrivit spuselor acesteia un copil trebuie să „știe de frică”.

Ruby are o personalitate extrem de jucăușă și chiar dacă mulți spun despre ea că este foarte copilăroasă, atunci când vine vorba de responsabilități artista ia lucrurile în serios. Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, Ruby a dezvăluit că se pregătește intens pentru ziua în care o să devină mămică. (CITEȘTE ȘI: RUBY A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! PE CINE AR INVITA ÎN DORMITOR, ALĂTURI DE IUBITUL EI: ”EA E O PARTIDĂ BUNĂ”)

Artista are un frate mai mic, în vârstă de șase ani, de care are grijă ca de propriul fiu. Așa că pe lângă joacă și distracție știe să fie și serioasă și uneori chiar autoritară, atunci când cel mic exagerează cu statul pe telefon și în fața televizorului.

„Mă descurc foarte bine în educarea unui copil. Când mă uit așa mai urât la fratele meu începe războiul. Are 6 ani. Am și o numărătoare. Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează. El fuge deja când încep să număr. Eu îl iubesc foarte mult, dar când văd că deja exagerează sau cu telefonul sau televizorul…Sunt foarte autoritară. Copilul trebuie să știe și de frică”, a declarat Ruby la Antena Stars.

Ruby, relație fericită

Ruby și Robert sunt împreună de ceva timp. Cei doi se iubesc pătimaș, iar relația lor a stârnit mereu simpatia fanilor. Deși se iubesc și le merge de minune împreună, cei doi încă nu se gândesc să facă pasul cel mare. Până acum nu a existat nicio cerere în căsătorie, însă poate anul 2021 va aduce și acest lucru pentru cei doi.

Însă până vor trece în următoare etapă, Ruby și Robert se bucură de relația pe care o au acum și este clar că pentru moment le este bine așa. Cei doi se completează perfect și se bucură de timpul petrecut împreună.

(VEZI ȘI: RUBY A FĂCUT DEZVĂLUIREA! DE CE DOARME ARTISTA, DE FAPT, CU LENJERIA INTIMĂ PE CAP)

 

Sursa foto: Instagram