Ruby e foc și pară! Motivul pentru care a lipsit de pe Instagram. Ce a pățit vedeta? „Nu vă imaginați cât de greu…”

Publicat: 05/08/2020 | 22:11

Fanii lui Ruby au observat că aceasta a lipsit de pe Instagram în ultimul timp. Vedeta le-a explicat recent ce s-a întâmplat și cu ce problemă s-a confruntat.

Ruby le-a datorat o explicație fanilor săi care s-au îngrijorat pentru ea, după ce vedeta a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare. De obicei, Ruby este conectat non-stop și postează des în mediul online. Artista vorbește mereu cu fanii ei și le povestește ce i s-a mai întâmplat. (CITEȘTE ȘI: RUBY FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE INTERNET. IMAGINI RUPTE DIN FILMELE PENTRU ADULȚI. FANII: „MAI BINE ÎN C $%@ GOL”. FOTO)

Astfel, absența ei de pe rețelele de socializare i-a îngrijorat teribil pe fani. Astăzi, vedeta i-a liniști și le-a explicat ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care nu a mai postat nimic. Se pare că artista a rămas fără telefon după ce l-a scăpat în apă.

Dragii mei, știu vă e dor de mine, lipsesc de pe Instastory. Nu vă imaginați cât de greu mi-e mie. Nu pot să spun ‘Bună dimineața, s-a trezit dulceața!’ și am mai găsit una ‘Bună dimineața, s-a trezit fâșneața!’ și o să mai caut și altele. Și am și timp să caut altele, pentru că telefonul meu zace în orez. Am urcat ieri cu el pe hidrobicicletă, ați văzut și voi și după aia…pa, telefon.”, a povestit Ruby pe Instastory.

„Doamne ajută, să-mi recuperez telefonul”

Ruby este extrem de supărată pentru ce i s-a întâmplat și speră ca telefonul să își revină. Atrista nu vrea să piardă toate pozele pe care le are pe telefon, mai ales că unele dintre ele sunt de la cel mai recent clip filmat. (VEZI ȘI: RUBY, IRONIZATĂ DE FANI DUPĂ CE A COLABORAT CU FLORIN SALAM ȘI COSTI IONIȚĂ: „DACĂ NU POȚI SĂ-I ÎNVINGI ÎN TRENDING, CÂNȚI CU EI”)

„E în orez și o să mai rămână acolo încă două zile și mă rog la Dumnezeu să fie bine. Doamne ajută, să-mi recuperez telefonul, pentru că am acolo toate pozele pe care le-am făcut zilele astea și mă oftic, plus toate de la clip. Sunt groaznică.”, a mai povestit Ruby.