Ruby, despre relația cu iubitul ei! Ce spune artista după ce s-a vehiculat că s-a despărțit de Robert

Publicat: 11/05/2021 | 18:47

Ruby și iubitul ei Robert sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cei doi au o relație frumoasă, însă au apărut unele zvonuri potrivit cărora relația acestora s-a destrămat. Însă se pare că nimic nu este adevărat, Ruby și Robert își trăiesc din plin povestea de dragoste.

Zvonurile s-au legat și de faptul că aceștia sunt de mult timp împreună, iar până acum nu au făcut pasul cel mare. Artista a lămurit tot și a explicat de ce până acum nu a existat o căsătorie. Se pare că atât Ruby, cât și Robert nu simt că este momentul potrivit. Cei doi se concentrează pe carieră, iar atunci când o să vină timpul vor trece și la următorul nivel. (CITEȘTE ȘI: RUBY A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! PE CINE AR INVITA ÎN DORMITOR, ALĂTURI DE IUBITUL EI: ”EA E O PARTIDĂ BUNĂ”)

„Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert.

Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby pentru playtech.ro.

Ruby o să fie o mămică autoritară

Chiar dacă nu plănuiește să aibă un copil în viitorul apropiat, Ruby exersează din plin rolul de părinte cu fratele ei mai mic și se definește că o mamă autoritară. (VEZI ȘI: RUBY A FĂCUT DEZVĂLUIREA! DE CE DOARME ARTISTA, DE FAPT, CU LENJERIA INTIMĂ PE CAP)

Artista are un frate mai mic, în vârstă de șase ani, de care are grijă ca de propriul fiu. Așa că pe lângă joacă și distracție știe să fie și serioasă și uneori chiar autoritară, atunci când cel mic exagerează cu statul pe telefon și în fața televizorului.

„Mă descurc foarte bine în educarea unui copil. Când mă uit așa mai urât la fratele meu începe războiul. Are 6 ani. Am și o numărătoare. Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează. El fuge deja când încep să număr. Eu îl iubesc foarte mult, dar când văd că deja exagerează sau cu telefonul sau televizorul…Sunt foarte autoritară. Copilul trebuie să știe și de frică”, a declarat Ruby

 

Sursa foto: Instagram