Ruby a rupt tăcerea! Ce face în autoizolare, alături de prietenul ei. “Ne găsim un motiv de ceartă și…”

Publicat: 31/03/2020 | 14:40

Ruby este un cetățean model, care respectă regulile impuse de autorități pe durata pandemiei de COVID-19. Artista s-a autoizolat, alături de prietenul ei, și nu a mai ieșit din casă de aproximativ o lună. În cadrul unui interviu, cântăreața a recunoscut că nu și-a făcut suficiente provizii, precizând, totodată, și cum își petrece timpul în această perioadă critică pentru România.

VEZI AICI: S-A DECIS ÎN SFÂRȘIT. LA CE EMISIUNE VREA SĂ PARTICIPE RUBY! A AJUNS SĂ SE PREGĂTEASCĂ INTENS PENTRU ASTA

Aș fi crezut că după ce ies de la Survivor>> scap de izolare, dar nu s-a întâmplat așa! Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine.

Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (n.r. râde)”, a spus Ruby potrivit viva.ro.

NU RATA: FILMĂRILE +18 CARE AU BULVERSAT-O PE RUBY. REACȚIA EXCLUSIVĂ A VEDETEI: ”NU-MI VINE SĂ CRED…”

I-a dispărut apetitul: “Nu mai am poftă de nimic!”

Artista a mărturisit, însă, că în această perioadă nu prea are deloc poftă de mâncare. “Eu sunt pe toane: am perioade în care mănânc de parcă se termină mâncarea pe planetă și eu trebuie să mănânc tot ce există și perioade în care nu mai am poftă de nici un fel de mâncare, mi se ia de toată. După Survivor, am trecut prin faza de unde e toată mâncarea de pe pământ? Vreau să o mănânc eu!’ și acum, după ce am mâncat parcă tot ce era de mâncat, iar nu mai am poftă de nimic. Și rabd până mi se face poftă mare de ceva. Eu nu mănânc cand mi se face foame, mănânc când văd ceva și-mi plouă în gură, altfel nu intră”, a mai spus artista.