Ruby a izbucnit în lacrimi într-un taxi. Care a fost motivul: ”M-a copleșit”

Publicat: 11/12/2020 | 08:08

Ruby a izbucnit în lacrimi într-un taxi. Artista le-a povestit fanilor situația prin care a trecut joi seară, atunci când a fost nevoită să-și rezolve niște treburi.

Ruby își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Așa s-a întâmplat și joi seară când le-a povestit fanilor experiența prin care a trecut. Vedeta s-a urcat într-un taxi, fără să știe că după câteva minute de discuție cu șoferul avea să izbucnească în lacrimi.

Bărbatul i-a vorbit frumos, a complimentat-o și i-a povestit despre fata lui. Lucru care a emoționat-o la maximum pe artistă. N-a coborât din mașină fără să îi mulțumească bărbatului pentru că i-a făcut seara mai bună.

”M-am întâlnit cu un domn tare drăguț care m-a copleșit cu bunătatea și cu căldura lui. M-a făcut să îmi dea lacrimile. Vă pup și vă îmbrățișez. Să vă pupați fata și să vă trăiască. Sunteți cel mai dulce. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, le-a povestit Ruby fanilor.

Nu toți artiștii din industria muzicală românească par să fie afectați de criza provocată de coronavirus. În plină pandemie, Ruby și-a luat un Aston Martin Volante, ediție limitată, fabricat în doar 200 de exemplare și care are un preț de catalog de la 165.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: S-A CĂSĂTORIT SAU NU RUBY? RĂSPUNSUL SURPRINZĂTOR OFERIT DE VEDETĂ, DUPĂ CE A ÎMBRĂCAT ROCHIA DE MIREASĂ: „MI-A EXPLODAT INSTAGRAMUL”)

”Sunt posesoarea unei mașini pe care nu o pot conduce. Acum sper că o să termin și eu școala de șoferi, să îmi iau permisul și să mă bucur pe deplin de ea”, ne-a declarat Ruby în urmă cu câteva luni.

Bolidul de lux al lui Ruby