Ruby a anunțat ce și-a pus în geamantanul cu care a plecat în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România. “Am avut voie să…”

Publicat: 21/01/2020 | 12:16

Ruby este una dintre concurentele care a plecat la Survivor România, show care se filmează în Republica Dominicană. Acolo, artista vrea să facă spectacol și să încheie cu succes emisiunea.

Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această incercare”, a declarat Ruby.

Totodată, artista a dezvăluit și ce a pus în geamantanul cu care a plecat din România spre Republica Dominicană.

Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și…atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Atât! Chin…ce să zic”, a declarat Ruby pentru wowbiz.ro.

O cursă a supraviețuirii

Emisiunea Survivor România de la Kanal D propune telespectatorilor suspans, adrenalină și tensiune la cote maxime. 20 de concurenți – împărțiți în două echipe / se luptă în Republica Dominicană, în mijlocul sălbăticiei, încercând – fiecare în parte – să își depășească limitele.

Concurenții sunt nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător. Cine sunt cei 20 de concurenți de la ”Survivor”? Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. Echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.