Ruby a ”adormit” la solar!

Publicat: 17/02/2020 | 23:54

Atitudine, look distinct, tatuaje cât cuprinde! Ea este Ruby, vedeta care a făcut un adevărat show pe Instagram cu pozele sale incendiare, din Republica Dominicană, unde a participat la filmările emisiunii Survivor. Cântăreața s-a întors acasă de aproximativ o săptămână, iar oamenii o zăresc dintr-o mie pe stradă. Asta pentru că arată de parcă ar fi ”adormit” la solar! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare cu artista super-bronzată.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ruby își anunța, tristă, fanii că s-a terminat vacanța și părăsește Republica Dominicană, unde s-a distrat de minune, ba a pus și un mega-bronz pe ea. A revenit în țară, iar pe stradă a întors capete! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe frumoasa cântăreață cu treabă prin Capitală și a imortalizat-o, iar cititorii au ce vedea: Ruby, bronzată de zici că a adormit la solar… De fapt, artista nu a ratat nici măcar o zi de soare în Republica Dominicană, unde a filmat pentru emisiunea Survivor, și s-a reîntors în ”patria-mamă” neagră din cap până-n picioare. (CITEȘTE ȘI: RUBY UIMEȘTE DIN NOU! ULTIMA FOTOGRAFIE E MORTALĂ! DECOLTEUL…)

Artista, îmbrăcată cu o uriașă blană roz, vorbește la telefon, iar contrastul este amețitor: dinții de un alb imaculat, fața acoperită de bronzul exotic! (VEZI AICI: RUBY, IMAGINE DE INFARCT! APROAPE GOALĂ, ȘI-A TRAS ÎN JOS CHILOȚEII ȘI… )

Ruby s-a bronzat de zici că a adormit la solar!

Cine este, de fapt, Ruby

Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străinătate. Au urmat piese precum ”Miracle of Love”, „Stinge lumina”, „Băiat de bani gata” (feat Pacha Man), „De la distanță”, „Condimente”, „Tata”, „Rochia mea”. Ruby, una dintre cele mai valoroase și prolifice artiste din România, a impresionat și în reality-show-uri.

”Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această încercare”, se descria Ruby, înainte de a începe filmările pentru Survivor România. (NU RATA: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA! CE POZIȚIE OCUPĂ ANNA LESKO, RUBY SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Ruby și Robert, relație cu năbădăi

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu par roz între ei: se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc că sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația. „Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem Vărsători amândoi, încăpățânați amândoi.

Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la «Asia Express». Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo două ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm,” a declarat Ruby.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)