Roxen dezminte speculațiile conform cărora s-ar fi împăcat cu bărbatul care a bătut-o. Ce are de gând să facă reprezentanta României la Eurovision contra fostului iubit

Publicat: 26/06/2020 | 23:13

Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a obţinut un ordin de interdicţie împotriva iubitului ei. La doar 20 de ani, artista  a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie și a făcut plângere la poliţie, iar acum vrea să tragă un semnal de alarmă legat de violenţa domestică. În presă s-ar fi speculat faptul că tânăra s-ar fi împăcat cu agresorul ei, însă Roxen țină să dezmintă public acest lucru.

Larisa Roxana Giurgiu, pe numele ei real, a dorit să lămurească întreaga situație conform căror ar exista o împăcare între ea și fostul iubit care a bătut-o cu mătura și cu pumnii. Artista a început prin a le mulțumi tuturor oamenilor care au fost alături de ea în această perioadă dificilă.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, declarații neașteptate despre PSD: “Nu are cum să mai aibă coerenţă”. Ce dezvăluiri a mai făcut fostul politician în cadrul interviului oferit din închisoare

„Va multumesc tuturor celor care m-ati inteles, ati fost intotdeauna alaturi de mine si mi-ati respectat viata personala. Intr-adevar, am trecut printr-un moment neplacut, din care am invatat foarte multe lucruri. Important este ca sunt bine si cred ca asta este ceea ce conteaza in acest moment”, a scris aceasta pe Facebook.

Roxen a continuat prin a dezminți toate zvonurile din presă legate de o posibilă împăcare.

„Demersurile pe care le-am luat in momentul in care a aparut aceasta problema in viata mea le-am luat fiind sigura de ceea ce vreau sa fac si nu am de gand sa dau inapoi. Imi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor si nu voi reveni asupra lor. Am vazut zilele acestea tot felul de materiale si articole in presa referitoare la acest subiect, iar multe dintre ele nu au nicio baza reala, din contra. De asemenea, declaratii care nu au nimic de-a face cu realitatea. Nu, nu imi doresc o impacare cu fostul meu prieten, nu imi doresc sa-mi retrag plangerea pe care am facut-o in momentul in care am fost santajata, abuzata emotional si lovita. Nu as avea de ce sa fac asta, chiar daca am fost santajata in continuare, si dupa depunerea plangerii.

Cred ca este foarte important ca orice persoana care trece printr-un astfel de episod sa ia masuri, sa aiba curajul sa spuna “stop” si sa nu se lase doborata de eventuale santaje sau manipulari.

Acestea fiind spuse, ceea ce s-a intamplat reprezinta strict viata mea privata si nu imi doresc sa mai continui cu acest subiect. Stiu foarte bine ce s-a intamplat, de ce am fost nevoita sa depun o plangere si cate dovezi exista in acest sens”, a mai scris Roxen pe rețeaua socială.

CITEȘTE ȘI: Loredana Chivu nu se potolește! Blondina și-a mărit bustul și mai mult: „Mie-mi place să fiu o femeie voluptoasă.” Cum arată acum, cu noile implanturi mamare. FOTO

Roxen a mărturisit la Pro TV că a fost victima violenței domestic și că este total împotriva acestor abuzuri.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzata emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a spus Roxen.

CITEȘTE ȘI: Augustin Viziru, schimbat total în rolul de tătic. Își ajută partenera în permanență: „Am început să dau cu mopul prin casă, să fac curățenie.”