Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii, trasă de păr și lovită cu o coadă de mătură peste genunchi: ”S-a trezit în jurul orei 4.30 și a devenit violent din cauza…”

Publicat: 23/06/2020 | 00:03

Apar noi detalii halucinante despre mega-controversa în care este implicată „Bille Eilish a României”, artista care va reprezenta România la Eurovision 2021. Roxen ar fi fost bătută cu bestialitate de iubit cu pumnii și palmele și ar fi fost lovită peste picioare cu o coadă de  mătură. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte incredibile legate de mega-scandalul dintre Roxana Larisa Giurgiu, Roxen, pe numele de scenă, și iubitul acesteia. (CITEȘTE ȘI: CELEBRA ROXEN (”BILLIE EILISH” A ROMÂNIEI) A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA IUBITULUI! JUDECĂTORII AU CONSTATAT CĂ…)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, scandalul dintre cei doi s-ar fi derulat pe data de 8 iunie, în jurul orei 04.30 dimineața. Conform unor surse apropiate anchetei, totul ar fi pornit de la gelozia excesivă a iubitului artistei. Bărbatul s-ar fi trezit din somn și ar fi constatat că iubita lui, Roxana Larisa Giurgiu, butona de zor telefonul mobil. Acesta ar fi tras-o la răspundere, întrebând-o cu cine discută prin mesaje.

Ce ar fi auzit vecinii

”S-a trezit în jurul orei 4.30 și a devenit violent din cauza faptului că a văzut-o cum butona telefonul”, au precizat sursele citate.

Din câte se pare, acesta nu s-a rezumat doar la reproșuri. Tânărul s-ar fi dovedit a fi o fire extrem de violentă. Conform acelorași surse, iubitul artistei s-a năpustit asupra acesteia lovind-o în mod repetat cu pumnii și palmele peste față, dar și peste spate și torace. Mai mult, acesta ar fi lovit-o pe artistă cu o coadă de mătură peste genunchi.

Surse din interiorul anchetei ne-au dezvăluit faptul că scandalul monstru din apartamentul în care locuia artista a fost sesizat de mai mulți vecini, care ar fi declarat autorităților că în jurul orei 04.50 ar fi auzit strigătele de disperare ale cântăreței. Unul dintre martorii terifiantului incident ar fi declarat oamenilor legii că din apartamentul reprezentantei României la Eurovision se auzeau țipete puternice ale unei femei care striga după ajutor, ar fi auzit cum se spărgeau lucruri în casă, dar și vocea nervoasă a unui bărbat. (VEZI ȘI: O TÂNĂRĂ OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE A FOST BĂTUTĂ CU PICIOARELE ÎN BURTĂ DE IUBITUL-PROXENET, CÂND ERA ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A ȘAPTEA)

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021
Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, bătută cu bestialitate de iubit

Prezenta urme vizibile de violență

Din câte se pare, oamenii legii au constatat că Roxen prezenta urme vizibile de violență. Aceștia ar fi consemnat în documentele procedurale faptul că „Bille Eilish a României” prezenta mai multe echimoze (vânătăi) la nivelul pometelui drept, dar și sub ochiul stâng. (VEZI ȘI: CARE ESTE SEMNIFICAȚIE PIESEI „ALCOHOL YOU”, CÂNTATĂ DE ROXEN, REPREZENTANTA ROMÂNIEI LA EUROVISION 2020)

Roxen a făcut plângere la poliție împotriva prietenului ei.

A obținut ordin de protecție!

”Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

Cine este Roxen, câștigătoarea Eurovision România

Roxana Larisa Giurgiu, alias Roxen, urma să reprezinte România la Eurovision 2020, ediție ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii mai, în Olanda. Totul s-a amânat, din cauza epidemiei de coronavirus, pentru anul viitor.

 „În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort.

Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, declara Roxen, într-un comunicat.

Roxana Larisa Giurgiu s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)