Roxen a cucerit juriul și publicul, în finala Eurovision România 2020. Ce piesă ne va reprezenta la Rotterdam

Publicat: 02/03/2020 | 08:08

Aseară, finala Eurovision România ce a avut loc la Buzău a fost una extrem de spectaculoasă, iar Roxen, artista care ne va reprezenta la Rotterdam în luna mai a acestui an a fost pe placul tuturor. Piesa „Alcohol You” a fost cea care a cucerit pe toată lumea și a fost desemnată cea mai potrivită pentru a ne reprezenta. Roxen a interpretat nu mai puțin de 5 piese și se pare că a fost la înălțime cu fiecare dintre ele!

Roxen a făcut un show de zile mari aseară, în finala Eurovision România de la Buzău. Piesa cu care ne va reprezenta în luna mai a acestui an la Rotterdam i-a cucerit pe toți, iar Roxen este pregătită pentru marea provocare din viața ei și speră să facă impresie bună pe scena Eurovision și să-i facă pe toți să o aplaude minute în șir! Piesa „Alcohol You” a fost cea desemnată de juriu, dar și de public, cea mai potrivită pentru a reprezenta România în marele concurs internațional de muzică.

Imediat după ce s-a aflat ce piesă va cânta Roxen pe scena de la Rotterdam, artista a ținut să spună câteva cuvinte și speră ca totul să decurgă bine pentru ea, dar și pentru România și să se întoarcă acasă cu marele trofeu sau măcar cu un loc foarte bun.

„Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia „Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni” a declarat Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.