Roxănica i-a acceptat cererea în căsătorie, dar ”Da!”-ul l-a costat pe milionar aproape 20.000 €!

Publicat: 08/01/2020 | 23:00

Roxana Nemeș se poate declara o norocoasă, pentru că iubitul ei, Călin Hagima, s-a gândit să marcheze într-un mod cu totul special începutul anului. Cântăreața a fost cerută în căsătorie cu stil, iar CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a aflat că logodnicul ei a programat și o vacanță de aproape două luni peste hotare. Costul: în jur de 20.000 de euro. (Citește și: ROXANA NEMEȘ A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎNTR-UN MOD INEDIT ÎN BUCUREȘTI. A VORBIT DESPRE COPIL)

Roxana Nemeș este în culmea fericirii! După aproape cinci ani de relație, a fost cerută în căsătorie de Călin Hagima. Au trecut peste despărțiri inerente, s-au împăcat spectaculos și s-au hotărât asupra unui singur lucru: că sunt suflete pereche.

Roxana Nemeș și logodnicul ei

Cerere în căsătorie în centrul Bucureștiului

Călin Hagima nu a mai stat mult pe gânduri, a comandat peste mări și țări inelul de logodnă, o prețioasă bijuterie din aur alb cu diamant negru și diamante mici pe margine.  Și pentru că a așteptat o eternitate după inel, iubitul vedetei s-a gândit să o ceară de nevastă într-un mod atipic, cum nu s-a mai văzut.

(NU RATA: ROXANA NEMEȘ, SENZUALĂ ÎNTR-UN PICTORIAL DE SENZAȚIE)

Astfel, în mijlocul Bucureștiului, chiar în fața magazinului Cocor, Roxana Nemeș a primit o cerere în căsătorie la care martori au fost cam toți cetățenii ce au trecut prin zonă, pe ecranul mare al magazinului rulând imagini cu cei doi și cererea de căsătorie în sine.

Vacanță de aproape 20 de mii de euro

Roxana Nemeș a spus „Da” pe nerăsuflate, însă surprizele nu s-au terminat aici. Viitorul soț a cumpărat bilete pentru o vacanță de neuitat, în care să-și consume logodna, la New York, SUA. Acolo vor petrece câteva săptămâni bune, după care vor zbura către Tulum, Mexic, pe o plajă exotică, unde își vor încărca bateriile, vor planifica marele eveniment, nunta, și – cine știe – poate chiar momentul în care vor deveni părinți. Roxana și Călin au timp berechet să se gândească la toate, căci vor sta o lună și jumătate peste hotare.

(CITEȘTE ȘI: O NOUĂ SCHIMBARE LA ANTENA 1! CE CÂNTĂREAȚĂ VA FI PREZENTATOARE LA ACCES DIRECT)

Astfel, Călin Hagima îi oferă artistei o viață fără lipsuri, dar și plină cu momente de tandrețe și surprize plăcute. Omul de afaceri este mai implicat ca oricând în proiectele muzicale ale vedetei, pe care le realizează împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)